Χριστουγεννιάτικες προτάσεις στο κρεοπωλείο από τον R&D Chef, Λάζαρο Ράπτη!

Posted by MEAT PRO
on 03 Δεκέμβριος 2017
MEAT PRO ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

 

Σήμερα 3 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις στο Κρεοπωλείο με κεντρικό εισηγητή τον R&D Chef, κο Λάζαρο Ράπτη.

Στο κατάμεστο εργαστήριο της σχολής MEAT PRO, ο Λάζαρος Ράπτης, δημιούργησε μοναδικές και πρωτότυπες συνταγές παρασκευασμάτων για τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, εμπνευσμένες όλες από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. 

 

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των παρασκευασμάτων, αναλύθηκαν και παρουσιάστηκαν από τον Chef όλα εκείνα τα μικρά μυστικά που κάνουν τη διαφορά στο γευστικό αποτέλεσμα.  

Έπειτα, ακολούθησε το στήσιμο της χριστουγεννιάτικης βιτρίνας του κρεοπωλείου και προτάσεις μαγειρικής των παρασκευασμάτων που παρουσιάστηκαν.  

Η MEAT PRO ευχαριστεί θερμά τον R&D Chef, Λάζαρο Ράπτη, που τίμησε την σχολή MEAT PRO για μία ακόμα φορά με τη διεξαγωγή του πολύ επιτυχημένου σεμιναρίου Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις στο Κρεοπωλείο.

Για το αναλυτικό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ κάντε κλικ εδώ.