Δωρεάν σεμινάριο "Τα μπαχαρικά στην υπηρεσία του κρεοπώλη"

Posted by MEAT PRO
on 13 Ιούνιος 2018

 

Σήμερα 13 Ιουνίου 2018 οι σπουδαστές των τμημάτων του Βασικού Προγράμματος Α' και Β΄κύκλου παρακολούθησαν ΔΩΡΕΑΝ παρουσίαση με τίτλο "Τα μπαχαρικά στην υπηρεσία του κρεοπώλη", που πραγματοποιήθηκε στην MEAT PRO, με εισηγητή τον υπεύθυνο πωλήσεων της εταιρίας Nefeloudis κο Σπύρο Πρέκα.

Ο κος Πρέκας μίλησε στους σπουδαστές για τη σημασία των μπαχαρικών στη δουλειά ενός κρεοπώλη. Η γνώση της χρήσης τους σε όλες της διαδικασίες επεξεργασίας του κρέατος στο χώρο του κρεοπωλείου είναι σημαντική, παρόλο που συνήθως γίνεται μόνο με εμπειρικό τρόπο και χωρίς την απαραίτητη γνώση. Τα μπαχαρικά στο κρεοπωλείο είναι μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στην ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Η MEAT PRO ευχαριστεί πολύ την εταιρία Nefeloudis και τον κο Πρέκα για την πολύτιμη γνώση προς τους σπουδαστές της. 

Ακολουθούν φωτογραφίες από την παρουσίαση του κου Σπύρου Πρέκα.