Ευάγγελος Καμπριγιάννης

Επαγγελματίας κρεοπώλης από το 1986.

Πρόκειται για 3ης γενιάς κρεοπώλη, με μεγάλη εμπειρία στον τεμαχισμό μοσχαριού. Είναι μέλος της ομάδας Ελλήνων Κρεοτεχνών - Hellenic Artisan Butchers.

Πρόσφατο ενδιαφέρον του είναι η περεταίρω εξειδίκευση στα παρασκευάσματα κρέατος. 

Εξαιρετικός εκπαιδευτής, δημιουργικός και με μεταδοτικότητα, εμπνέει τον σεβασμό στους μαθητές του.

Όλα τα παραπάνω, μαζί με την έμφυτη αγάπη του για το επάγγελμα του κρεοπώλη, τον καθιστούν σημαντικό συνεργάτη της σχολής MEAT PRO.