Το Κρέας, επιστημονικά

Η Σπουδή στο Κρέας επεκτείνεται και εκτός των αιθουσών διδασκαλίας. 

Το υπερσύγχρονο εργαστήριο κοπής και επεξεργασίας κρέατος MEAT PRO Lab,σημείο αναφοράς του βασικού προγράμματος σπουδών μας, γίνεται πόλος έλξης επιστημονικού ενδιαφέροντος ακόμα και από φοιτητές Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων με ανάλογη εξειδίκευση.

Το πλαίσιο συνεργασίας της MEAT PRO με Πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας εξασφαλίζει τόσο στους σπουδαστές μας, όσο και σε πτυχιακούς φοιτητές, αλλά και σε φιλόδοξους επαγγελματίες μια πλατφόρμα ανταλλαγής γνώσης και πρωτοπορίας στο χώρο του κρέατος.