15
Μαρ
2018

15-03-2018 9:00 am -1:30 pm
Σχολή MEAT PRO
Σχολή MEAT PRO
Radou 3, Athina 104 46, Greece
120,00€

 

Η Σχολή MEAT PRO για 1η φορά στην Ελλάδα παρουσιάζει ένα σεμινάριο για την ξηρή ωρίμανση (DRY AGE) του κρέατος!

Ο ειδικός, τεχνολόγος τροφίμων, καθηγητής μαγειρικής τέχνης και executive chef, κος 'Αρης Γεωργαλής, θα παρουσιάσει τους σωστούς τρόπους ξηρής ωρίμανσης του κρέατος και επίσης θα αναλύσει τα προτερήματα του σιτεμένου κρέατος!

 

120,00€ 26
28
Μαρ
2018

28-03-2018 5:00 pm -10:00 pm
Σχολή MEAT PRO
Σχολή MEAT PRO
Radou 3, Athina 104 46, Greece
120,00€

Η Σχολή MEAT PRO για 6η φορά στην Ελλάδα παρουσιάζει ένα διαφορετικό σεμινάριο Γύρου.

Οι ειδικοί στην δημιουργία γύρου χοιρινού και γύρου κοτόπουλου, θα "ξετυλίξουν" το ταλέντο τους μπροστά στα μάτια σας!

 

120,00€ 14
22
Απρ
2018

22-04-2018 10:00 am -3:00 pm
Σχολή MEAT PRO
Σχολή MEAT PRO
Radou 3, Athina 104 46, Greece
120,00€

Από την στιγμή της γέννησης ενός μοσχαριού, μέχρι την στιγμή της θανάτωσής του, τα πάντα παίζουν ρόλο για να μπορέσει ο τελικός καταναλωτής να έχει ένα νόστιμο κρέας.

Ο τρόπος που θα το αποστεώσουμε, αλλά και το πώς θα το τεμαχίσουμε έχει τα μυστικά του.

Στην MEAT PRO θα μάθουμε για 7η φορά …Τα ΠΑΝΤΑ για το μοσχάρι.

 

    

 

120,00€ 14