22
Οκτ
2017

22-10-2017 1:00 pm -7:00 pm
120,00€

Από την στιγμή της γέννησης ενός μοσχαριού, μέχρι την στιγμή της θανάτωσής του, τα πάντα παίζουν ρόλο για να μπορέσει ο τελικός καταναλωτής να έχει ένα νόστιμο κρέας.

Ο τρόπος που θα το αποστεώσουμε, αλλά και το πώς θα το τεμαχίσουμε έχει τα μυστικά του.

Στην MEAT PRO θα μάθουμε για 5η φορά …Τα ΠΑΝΤΑ για το μοσχάρι.

 

    

 

120,00€
25
Οκτ
2017

25-10-2017 5:30 pm -10:30 pm
120,00€

Η Σχολή MEAT PRO για 5η φορά στην Ελλάδα παρουσιάζει ένα διαφορετικό σεμινάριο Γύρου.

Οι ειδικοί στην δημιουργία γύρου χοιρινού και γύρου κοτόπουλου, θα "ξετυλίξουν" το ταλέντο τους μπροστά στα μάτια σας!

 

120,00€ 10
19
Νοε
2017

19-11-2017 11:00 am -5:00 pm
120,00€

Γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά της κάθε ράτσας;

Ποιο χοιρινό έχει την καλύτερη απόδοση; 

Απαντήσεις θα μας δώσουν οι καθηγητές κτηνίατροι και κρεοπώλες της MEATPRO, σε ένα πραγματικά ξεχωριστό σεμινάριο όπου την τιμιτική του έχει το χοιρινό.

 

 

    

 

120,00€ 13
17
Ιαν
2018

17-01-2018 5:00 pm -10:00 pm
120,00€

Γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά της κάθε ράτσας;

Ποιο χοιρινό έχει την καλύτερη απόδοση; 

Απαντήσεις θα μας δώσουν οι καθηγητές κτηνίατροι και κρεοπώλες της MEATPRO, σε ένα πραγματικά ξεχωριστό σεμινάριο όπου την τιμιτική του έχει το χοιρινό.

 

 

    

 

120,00€ 15
27
Ιαν
2018

27-01-2018 11:00 am -5:00 pm
120,00€

Από την στιγμή της γέννησης ενός μοσχαριού, μέχρι την στιγμή της θανάτωσής του, τα πάντα παίζουν ρόλο για να μπορέσει ο τελικός καταναλωτής να έχει ένα νόστιμο κρέας.

Ο τρόπος που θα το αποστεώσουμε, αλλά και το πώς θα το τεμαχίσουμε έχει τα μυστικά του.

Στην MEAT PRO θα μάθουμε για 6η φορά …Τα ΠΑΝΤΑ για το μοσχάρι.

 

    

 

120,00€ 15