17
Ιαν
2018

17-01-2018 5:00 pm -10:00 pm
120,00€

Γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά της κάθε ράτσας;

Ποιο χοιρινό έχει την καλύτερη απόδοση; 

Απαντήσεις θα μας δώσουν οι καθηγητές κτηνίατροι και κρεοπώλες της MEATPRO, σε ένα πραγματικά ξεχωριστό σεμινάριο όπου την τιμητική του έχει το χοιρινό.

 

 

    

 

120,00€ 14
27
Ιαν
2018

27-01-2018 11:00 am -5:00 pm
120,00€

Από την στιγμή της γέννησης ενός μοσχαριού, μέχρι την στιγμή της θανάτωσής του, τα πάντα παίζουν ρόλο για να μπορέσει ο τελικός καταναλωτής να έχει ένα νόστιμο κρέας.

Ο τρόπος που θα το αποστεώσουμε, αλλά και το πώς θα το τεμαχίσουμε έχει τα μυστικά του.

Στην MEAT PRO θα μάθουμε για 6η φορά …Τα ΠΑΝΤΑ για το μοσχάρι.

 

    

 

120,00€ 12