03
Ιουν
2018

03-06-2018 10:00 am -2:00 pm
Σχολή MEAT PRO
Σχολή MEAT PRO
Radou 3, Athina 104 46, Greece
Δωρεάν

Ένα 4ώρο διαδραστικό σεμινάριο, το οποίο θα δώσει πολλές απαντήσεις σε καυτά θέματα που απασχολούν τα κρεοπωλεία. Η MEAT PRO, σε συνεργασία με τη συμβουλευτική εταιρία FoodExperts, θα καλύψει όλα τα θέματα που αφορούν τους κρατικούς ελέγχους στα κρεοπωλεία και θα καταρρίψει αρκετούς μύθους σχετικά με αυτούς.

 

Πιο συγκεκριμένα θα απαντηθούν μερικά από τα βασικά ερωτήματα που βασανίζουν κάθε επιχειρηματία κρεοπώλη:

  • Γνωρίζετε στην πραγματικότητα ποια υπηρεσία ελέγχει τα καταστήματά σας και κάθε πότε? 
  • Τελικά ποιο είναι το πεδίο ελέγχου του κάθε φορέα?
  • Τι σημαίνει η "μη συμμόρφωση" και πότε τελικά μπορεί κάποιος ελεγκτικός φορέας να επιβάλλει πρόστιμο σε ένα κρεοπωλείο?
  • Γνωρίζετε τις νέες νομοθετικές απαιτήσεις για τις επιχειρήσεις σας?

 

27
10
Ιουν
2018

10-06-2018 10:00 am -2:00 pm
Σχολή MEAT PRO
Σχολή MEAT PRO
Radou 3, Athina 104 46, Greece
Δωρεάν

 Τελικά είναι εύκολο να ανοίξει κάποιος ένα κρεοπωλείο στην Ελλάδα του 2018? Η απάντηση είναι μία και εύκολη: «ΝΑΙ», αρκεί να το κάνει μεθοδικά και με τα σωστά βήματα. Σε συνεργασία με την συμβουλευτική εταιρία FoodExperts,  σε αυτό το 4ωρο σεμινάριο, θα αναφερθούν αναλυτικά:

  • Ποιες είναι οι διαδικασίες και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται.
  • Πως γίνεται η επιλογή του χώρου εγκατάστασης και πόσα δεδομένα πρέπει να συνυπολογιστούν πριν καταλήξουμε στο χώρο αυτό.
  • Πόσο σημαντική είναι η επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού.
  • Ποιες δυνατότητες μας δίνει η νομοθεσία ώστε να ασχοληθούμε με το χονδρικό εμπόριο στο πλαίσιο του κρεοπωλείου μας.
30
27
Ιουν
2018

27-06-2018 5:00 pm -9:00 pm
Σχολή MEAT PRO
Σχολή MEAT PRO
Radou 3, Athina 104 46, Greece
Δωρεάν

Έχεις κρεοπωλείο και πλέον η τάση της αγοράς σε αναγκάζει να εκσυγχρονιστείς? Γνωρίζεις πόσο εύκολο είναι να ενσωματώσεις τη «ζεστή γωνιά» μέσα στο κρεοπωλείο σου?

Σε συνεργασία με την συμβουλευτική εταιρία FoodExperts, θα μάθουμε ποιες είναι οι υγειονομικές και υλικοτεχνικές απαιτήσεις, αλλά και ποια τα δικαιολογητικά που χρειάζεται, ώστε η επιχείρησή σου να ακολουθήσει τις εξελίξεις της εποχής.

30