Σεμινάριο: Γνωρίζοντας τα πάντα για το μοσχάρι - 6

Από την στιγμή της γέννησης ενός μοσχαριού, μέχρι την στιγμή της θανάτωσής του, τα πάντα παίζουν ρόλο για να μπορέσει ο τελικός καταναλωτής να έχει ένα νόστιμο κρέας.

Ο τρόπος που θα το αποστεώσουμε, αλλά και το πώς θα το τεμαχίσουμε έχει τα μυστικά του.

Στην MEAT PRO θα μάθουμε για 6η φορά …Τα ΠΑΝΤΑ για το μοσχάρι.

 

 

 

 

Πρόκειται για μία 6ωρη εμπειρία εκπαίδευσης για το Μοσχάρι!

Πιο αναλυτικά:

Οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μια πραγματική εμπειρία παρακολουθώντας για 1,5 ώρα το μοσχάρι σε 3D απεικόνιση.

Θα ταξιδέψουν στο εσωτερικό του, με σκοπό να γνωρίσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για το μοσχάρι. 

Αμέσως μετά, οι έμπειροι κρεοπώλες μας θα παρουσιάσουν το μοσχάρι σε συνεργασία με τους κτηνιάτρους μας. Θα αποστεώσουν και θα τεμαχίσουν όλα τα εμπορικά κομμάτια.

Στη συνέχεια, μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, ξεκινά η δράση… 

Οι μαθητές πιάνουν τα μαχαίρια και αποστεώνουν και τεμαχίζουν οι ίδιοι το μοσχάρι!

Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Στοιχεία εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδηλώσης 27-01-2018 11:00 am
Ημερομηνία Λήξης Εκδήλωσης 27-01-2018 5:00 pm
Τιμή Ατόμου 120,00€
Τοποθεσία
Σχολή MEAT PRO
Radou 3, Athina 104 46, Greece
Σχολή MEAT PRO
120,00€ 12
Μοιραστείτε αυτήν την εκδήλωση: