Σεμινάριο Γύρου 5

Η Σχολή MEAT PRO για 5η φορά στην Ελλάδα παρουσιάζει ένα διαφορετικό σεμινάριο Γύρου.

Οι ειδικοί στην δημιουργία γύρου χοιρινού και γύρου κοτόπουλου, θα "ξετυλίξουν" το ταλέντο τους μπροστά στα μάτια σας!

Πιο αναλυτικά:

Ξεκινώντας οι εκπαιδευτές θα μας παρουσιάσουν τις τεχνικές προετοιμασίας του γύρου. Θα μας παρουσιάσουν το πόσο σημαντική είναι η επιλογή της σωστής πρώτης ύλης και τον τρόπο ξεκοκκαλίσματος των τεμαχίων που προορίζονται για την δημιουργία ενός πετυχημένου γύρου.

Η σημασία της σωστής μαρινάδας αλλά και η τεχνική του στησίματος είναι τα κεφάλαια με τα οποία θα ξεκινήσουμε να γνωρίζουμε τις λεπτομέριες για τον σωστό γύρο

Στη συνέχεια, θα ξεκινήσουμε να ψήνουμε γύρους με σκοπό να γνωρίσουμε τις τεχνικές ψησίματος και κοπής τους.

Απο την στιγμή αυτή ξεκινάει η δράση...

Όλοι οι μαθητές θα ξεκοκκαλίσουν το δικό τους κομμάτι κρέατος με σκοπό να στήσουν τους επιπλέον γύρους που θα παράξουμε. 

Ειδικός συνεργάτης στις μαρινάδες θα μας δώσει σημαντικές συμβουλές για τη χρήση και χρησιμότητα των μαρινάδων στο γύρο.

Τέλος, θα στήσουμε γύρους για να εξασκηθούμε στην τεχνική του στησίματος. 

 

Μετά το πέρας του σεμιναρίου, θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Στοιχεία εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδηλώσης 25-10-2017 5:30 pm
Ημερομηνία Λήξης Εκδήλωσης 25-10-2017 10:30 pm
Τιμή Ατόμου 120,00€
Τοποθεσία
Σχολή MEAT PRO
Radou 3, Athina 104 46, Greece
Σχολή MEAT PRO
120,00€ 10
Μοιραστείτε αυτήν την εκδήλωση: