Χοιρινό σε μια μέρα 3

 

Γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά της κάθε ράτσας;

Ποιο χοιρινό έχει την καλύτερη απόδοση;

Απαντήσεις θα μας δώσουν οι καθηγητές κτηνίατροι και κρεοπώλες της MEATPRO, σε ένα πραγματικά ξεχωριστό σεμινάριο όπου την τιμιτική του την έχει...

 το ΧΟΙΡΙΝΟ! 

Μαύρος χοίρος;

Πόσο παλιά και γευστική είναι τελικά η συγκεκριμένη ράτσα;  

 

Κοπές:

Από την ιταλική πορκέτα μέχρι Tomahawk, είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα δούμε στο συγκεκριμένο σεμινάριο.

Και αφού λύσουμε όλες μας τις απορίες με τους εξειδικευμένους καθηγητές κτηνιάτρους και κρεοπώλες, θα μεταφερθούμε στο εργαστήριο αποστέωσης.

Εκεί θα κάνουμε πράξη όσα μάθαμε:

  • Αποστέωση
  • Διαχωρισμός μυϊκών ομάδων αλλά και
  • Δημιουργία βασικών παρασκευασμάτων

 

Που απευθύνεται: 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κρεοπώλες, τεμαχιστές, μάγειρες, chef, στελέχη κρεοπωλείων και όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν το χοιρινό κρέας καλύτερα. 

 

Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Στοιχεία εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδηλώσης 17-01-2018 5:00 pm
Ημερομηνία Λήξης Εκδήλωσης 17-01-2018 10:00 pm
Τιμή Ατόμου 120,00€
Τοποθεσία
Σχολή MEAT PRO
Radou 3, Athina 104 46, Greece
Σχολή MEAT PRO
120,00€ 15
Μοιραστείτε αυτήν την εκδήλωση: