fbpx
12 Μαϊ
Posted by MEAT PRO

Η σχολή μας διοργάνωσε ένα μοναδικό Masterclass σεμινάριο με θέμα "Αγγλικές κοπές σε αρνί" με εισηγητή τον Meat Industry Consultant Viv Harvey.

Read more
22 Απρ
Posted by MEAT PRO

Μπορούμε το Πάσχα να πουλήσουμε περισσότερους κωδικούς εκτός από το αρνί? Η απάντηση είναι σίγουρα ναι, αν η βιτρίνα του κρεοπωλείου μας περιλαμβάνει παρασκευάσματα σαν αυτά που παρουσιάστηκαν στο σεμινάριο της σχολής μας: Πάσχα δεν είναι μόνο το αρνί.

Read more
26 Μαρ
Posted by MEAT PRO

Την Τρίτη 26 Μαρτίου στη σχολή μας πραγματοποιήθηκε μονοήμερο σεμινάριο τεμαχισμού χοιρινού, καθώς και θεωρητικής προσέγγισης διαχείρισης τεμαχίων κρέατος, για τους σπουδαστές μαγειρικής του Δ΄ εξαμήνου του ΙΕΚ Όμηρος. Οι σπουδαστές επισκέφθηκαν την MEAT PRO, με τον καθηγητή τους Chef Ιάκωβο Απέργη, και αφού τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής και Chef κος Στέλιος Μαστοράκος, στη συνέχεια ακολούθησε μάθημα στο εργαστήριο. 

Read more