fbpx

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ "ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ" ΓΙΑ ΤΟ CHEF'S CLUB

Posted by ΜΕΑΤ PRO
on 24 Απρίλιος 2018

Η MEAT PRO διοργάνωσε σεμινάριο με θέμα: "Το χοιρινό σε μια μέρα" για τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος , το οποίο πραγματοποιήθηκε επιτυχώς τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 στις εγκαταστάσεις της σχολής. 

Στο σεμινάριο αυτό το χοιρινό είχε την τιμητική του. 

Ο κτηνίατρος, καθηγητής της MEAT PRO, Γιάννης Μπίλιας απάντησε σε ερωτηματικά σε σχέση με τα χαρακτηριστικά της κάθε ράτσας και στη συνέχεια ανέλυσε την ανατομία, την οστεολογία και τις μυικές ομάδες του χοιρινού. 

Τέλος, ακολούθησε hands on εκπαίδευση των συμμετεχόντων από τον καθηγητή κρεοπώλη της MEAT PRO, κο Δημήτρη Λεβίδη στο εργαστήριο ΜΕΑΤ PRO Lab με πρακτική άσκηση όλων στον τεμαχισμό χοιρινού.

 

Για τη διοργάνωση του σεμιναρίου ευχαριστούμε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του Chef's Club και την κα. Ελένα Ρέππα, όλους τους συμμετέχοντες και τους καθηγητές καθώς και τον κο Στέλιο Μαστοράκο (ιδιοκτήτη της σχολής MEAT PRO).