fbpx

Masterclass σεμινάριο αρνιού: Αγγλικές κοπές

Posted by MEAT PRO
on 12 Μάιος 2019

Η σχολή μας διοργάνωσε ένα μοναδικό Masterclass σεμινάριο με θέμα "Αγγλικές κοπές σε αρνί" με εισηγητή τον Meat Industry Consultant Viv Harvey.

 

Ο Viv Harvey, έχοντας στο ενεργητικό του πολλά σεμινάρια κρέατος σε όλο τον κόσμο και παρουσιάσεις στην αγγλική βασιλική οικογένεια, καθώς και σε μέλη του αγγλικού και ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, είναι ειδικός στη διαχείριση κρέατος και έχει συμμετάσχει ως προπονητής της βρετανικής ομάδας στον παγκόσμιο διαγωνισμό κρεοπωλών.

 

Στο σεμινάριο της MEATPRO παρουσίασε:

-Επεξήγηση του Σφάγιου
-Τρόποι Διαχείρισης του λίπους
-Τρόποι και επεξήγηση του τεμαχισμού
-Τεμαχισμός του σφάγιου σε παραδοσιακές Αγγλικές κοπές
-Αναγκαιότητα για εκσυγχρονισμό
-Τρόποι προσέγγισης των νεότερων πελατών
-Καινοτόμα προσέγγιση του αρνιού
-Τεμαχισμός του σφάγιου σε καινοτόμες κοπές
-Ιδέες μαγειρικής

Ευχαριστούμε πολύ τον κο Viv Harvey για την μοναδική και πολύ ιδιαίτερη εμπειρία που μας προσέφερε με τις γνώσεις του και ανανεώνουμε το ραντεβού μας μαζί του! 

Για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες: Παναγιώτη Αλέξανδρο Κυριακό και Μαρία Αγγέλη. 

viv4
viv3
viv2
viv1
english9
english10