fbpx

Σεμινάριο: Dry Aged | Revolution

Posted by MEAT PRO
on 10 Ιούνιος 2019

Πλήρες και ανανεωμένο επέστρεψε τη Σχολή μας το επιτυχημένο σεμινάριο για το κρέας ξηράς ωρίμανσης! Την Κυριακή 9 Ιουνίου η ομάδα της Chefistry σε συνεργασία με το Ντελικατέσσεν - κρεοπωλείο Carnicero και τη MEAT PRO "δημιούργησαν" ένα πρότυπο σεμινάριο!  

 

 

 

 

Στο μοναδικό πεντάωρο Master Class ‘’Dry Age: Revolution’’ μυηθήκαμε στον κόσμο του άριστα σιτεμένου κρέατος, μάθαμε τους ορθούς τρόπους διαχείρισης του ξηρά ωριμασμένου κρέατος, τις προτεινόμενες συνθήκες για τη σύντομη (έως 30 ημέρες ), για τη μέση (έως 60 ημέρες), και για τη μακροπρόθεσμη ξηρή ωρίμανση του κρέατος, τις κατάλληλες κοπές και γευτήκαμε τους ορθούς τρόπους μαγειρέματος (Sous Vide, Sashimi, Tataki).

Η εκπαιδευτική ομάδα του Dry Aged ανανεώνει το ραντεβού στη MEAT PRO τον Σεπτέμβριο για νέες οπτικές και περισσότερη εμβάθυνση στον κόσμο του κρέατος ξηράς ωρίμανσης!

Δείτε φωτογραφίες από το σεμινάριο εδώ!

revolution8
revolution7
revolution6
revolution5
revolution4
revolution3
revolution2
revolution16
revolution15
revolution13
revolution12
revolution11
revolution10
revolution1