Πλήρες και ανανεωμένο επέστρεψε τη Σχολή μας το επιτυχημένο σεμινάριο για το κρέας ξηράς ωρίμανσης! Την Κυριακή 9 Ιουνίου η ομάδα της Chefistry σε συνεργασία με το Ντελικατέσσεν - κρεοπωλείο Carnicero και τη MEAT PRO "δημιούργησαν" ένα πρότυπο σεμινάριο!
Στο μοναδικό πεντάωρο Master Class ‘’Dry Age: Revolution’’ μυηθήκαμε στον κόσμο του άριστα σιτεμένου κρέατος, μάθαμε τους ορθούς τρόπους διαχείρισης του ξηρά ωριμασμένου κρέατος, τις προτεινόμενες συνθήκες για τη σύντομη (έως 30 ημέρες ), για τη μέση (έως 60 ημέρες), και για τη μακροπρόθεσμη ξηρή ωρίμανση του κρέατος, τις κατάλληλες κοπές και γευτήκαμε τους ορθούς τρόπους μαγειρέματος (Sous Vide, Sashimi, Tataki).
Η εκπαιδευτική ομάδα του Dry Aged ανανεώνει το ραντεβού στη MEAT PRO τον Σεπτέμβριο για νέες οπτικές και περισσότερη εμβάθυνση στον κόσμο του κρέατος ξηράς ωρίμανσης!
Δείτε φωτογραφίες από το σεμινάριο εδώ!