Την Τρίτη 26 Μαρτίου στη σχολή μας πραγματοποιήθηκε μονοήμερο σεμινάριο τεμαχισμού χοιρινού, καθώς και θεωρητικής προσέγγισης διαχείρισης τεμαχίων κρέατος, για τους σπουδαστές μαγειρικής του Δ΄ εξαμήνου του ΙΕΚ Όμηρος. Οι σπουδαστές επισκέφθηκαν την MEAT PRO, με τον καθηγητή τους Chef Ιάκωβο Απέργη, και αφού τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής και Chef κος Στέλιος Μαστοράκος, στη συνέχεια ακολούθησε μάθημα στο εργαστήριο.
Σήμερα 19 Μαρτίου 2019, οι σπουδαστές των τμημάτων του Βασικού Προγράμματος κρεοπωλών, συμμετείχαν σε εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποιήθηκε σε κρεοπωλεία των Αθηνών.
Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν δύο από τα σημαντικότερα κρεοπωλεία της Αθήνας και του Πειραιά, Το Κρεοπωλείο της Αγοράς της οικογένειας Μποζιονέλου και το Κρεοπωλείο ο Στέλιος της οικογένειας Στραβαχιλλέα.
Η σχολή μας, στο πλαίσιο παροχής βοήθειας για κοινωνικές ομάδες που χρήζουν οικονομικών διευκολύνσεων, από 12 Μαρτίου 2019 προχώρησε σε ειδικές κατηγορίες εκπτώσεων.