fbpx
30 Νοε
Posted by ΜΕΑΤ PRO

Η MEAT PRO, η πρώτη ιδιωτική σχολή εκπαίδευσης στο κρέας, διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Σεμινάριο Γύρου, το οποίο ολοκληρώθηκε επιτυχώς την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της σχολής, επί της οδού Ράδου 3, στην πλατεία Αττικής.

Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν τεχνικές στησίματος γύρου, η επιλογή της πρώτης σωστής ύλης, το ξεκοκκάλισμα των τεμαχίων, η προετοιμασία της μαρινάδας και το τελικό ορθό στήσιμο. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου συμπεριελάμβανε τεμαχισμό και τεχνικές ψησίματος, το δε τελικό προϊόν καταναλώθηκε από τους συμμετέχοντας με ιδιαίτερη απόλαυση.

Read more