fbpx
10 Ιουν
Posted by MEAT PRO

Πλήρες και ανανεωμένο επέστρεψε τη Σχολή μας το επιτυχημένο σεμινάριο για το κρέας ξηράς ωρίμανσης! Την Κυριακή 9 Ιουνίου η ομάδα της Chefistry σε συνεργασία με το Ντελικατέσσεν - κρεοπωλείο Carnicero και τη MEAT PRO "δημιούργησαν" ένα πρότυπο σεμινάριο!  

Read more
12 Μαϊ
Posted by MEAT PRO

Η σχολή μας διοργάνωσε ένα μοναδικό Masterclass σεμινάριο με θέμα "Αγγλικές κοπές σε αρνί" με εισηγητή τον Meat Industry Consultant Viv Harvey.

Read more
22 Απρ
Posted by MEAT PRO

Μπορούμε το Πάσχα να πουλήσουμε περισσότερους κωδικούς εκτός από το αρνί? Η απάντηση είναι σίγουρα ναι, αν η βιτρίνα του κρεοπωλείου μας περιλαμβάνει παρασκευάσματα σαν αυτά που παρουσιάστηκαν στο σεμινάριο της σχολής μας: Πάσχα δεν είναι μόνο το αρνί.

Read more