fbpx
03 Φεβ
Posted by MEAT PRO

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το soldout μονοήμερο σεμινάριο για το dryaged κρέας (ξηράς ωρίμανσης)
Η MEATPRO σε συνεργασία με την καινοτόμα - συμβουλευτική εταιρεία CHEFistry και με την εταιρεία εξοπλισμών κρεοπωλείου και μονάδων εστίασης ΑΦΟΙ Ι. ΣΑΓΙΑ ΟΕ (SAGIAS BROS Co), η οποία διαθέτει στην Ελλάδα τα ειδικά ψυγεία για το dryaged κρέας, παρουσίασε μια ολοκληρωμένη επιστημονική και πρακτική προσέγγιση για τις διαδικασίες και τα προτερήματα του ιδιαίτερου αυτού προϊόντος!

Read more
10 Δεκ
Posted by MEAT PRO

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στη σχολή μας πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο της σειράς "The Butcher Collection Seminars", στην οποία παρουσιάζονται εντυπωσιακά εορταστικά και εποχιακά παρασκευάσματα για τις βιτρίνες των κρεοπωλείων μας. 

Read more
09 Δεκ
Posted by MEAT PRO

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 η σχολή μας πραγματοποίησε μονοήμερο σεμινάριο τεμαχισμού κρεάτων για τους σπουδαστές μαγειρικής του ΔΙΕΚ Ζωγράφου. Οι σπουδαστές επισκέφθηκαν την MEAT PRO, με τον καθηγητή της κο Νίκο Δαβούτη, και αφού τους υποδέχτηκε ο Διευθυντής και Chef κος Στέλιος Μαστοράκος, στη συνέχεια ακολούθησε μάθημα στο εργαστήριο. 

Read more