fbpx

Χοιρινό σε μια μέρα - Chef's Club

 

Γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά της κάθε ράτσας;

Ποιο χοιρινό έχει την καλύτερη απόδοση;

Απαντήσεις θα μας δώσουν οι καθηγητές κτηνίατροι και κρεοπώλες της MEAT PRO, σε ένα πραγματικά ξεχωριστό σεμινάριο όπου την τιμητική του την έχει...

 το ΧΟΙΡΙΝΟ! 

Μαύρος χοίρος;

Πόσο παλιά και γευστική είναι τελικά η συγκεκριμένη ράτσα;  

 

Κοπές:

Από την ιταλική πορκέτα μέχρι Tomahawk, είναι μόνο μερικά από τα θέματα που θα δούμε στο συγκεκριμένο σεμινάριο.

Και αφού λύσουμε όλες μας τις απορίες με τους εξειδικευμένους καθηγητές κτηνιάτρους και κρεοπώλες, θα μεταφερθούμε στο εργαστήριο αποστέωσης.

Εκεί θα κάνουμε πράξη όσα μάθαμε:

  • Αποστέωση
  • Διαχωρισμός μυϊκών ομάδων αλλά και
  • Δημιουργία βασικών παρασκευασμάτων

 

Που απευθύνεται: 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μάγειρες, chef, μέλη του Chef's Club που θέλουν να γνωρίσουν το χοιρινό κρέας καλύτερα. Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνείτε με το Chef's Club, τηλ. 210 8251401 κα Ρέππα Έλενα.

 

Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Στοιχεία εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδηλώσης 23-04-2018 5:00 pm
Ημερομηνία Λήξης Εκδήλωσης 23-04-2018 8:00 pm
Τοποθεσία
Σχολή MEAT PRO
Radou 3, Athina 104 46, Greece
Σχολή MEAT PRO
Δεν δεχόμαστε πλεον εγγραφές για αυτήν την εκδήλωση
Μοιραστείτε αυτήν την εκδήλωση: