fbpx
07
Απρ
2019

07-04-2019 11:30 am -4:30 pm
Σχολή MEAT PRO
Σχολή MEAT PRO
Radou 3, Athina 104 46, Greece
75.00

THE BUTCHER COLLECTION SEMINARS

4. Πάσχα δεν είναι μόνο το αρνί

 Μπορούμε το Πάσχα να πουλήσουμε επιπλέον κωδικούς εκτός από το αρνί; Σίγουρα πάντως το πασχαλινό τραπέζι μπορεί να περιλαμβάνει μια σειρά από ευφάνταστα, αλλά και παραδοσιακά, παρασκευάσματα, τα οποία θα εμπλουτίσουν τη βιτρίνα μας για τις ημέρες των εορτών. Στο τέλος του σεμιναρίου τα παρασκευάσματα θα μαγειρευτούν, ώστε να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε τη γευστική τους απόδοση.

75,00€ 13
14
Απρ
2019

14-04-2019 11:00 am -3:00 pm
Σχολή MEAT PRO
Σχολή MEAT PRO
Radou 3, Athina 104 46, Greece
50,00€

 

Η Σχολή MEAT PRO σε συνεργασία με τη chefistry παρουσιάζει ένα σεμινάριο για την ξηρή ωρίμανση (DRY AGE) του κρέατος!

Η ομάδα της Chefistry θα παρουσιάσει τους σωστούς τρόπους ξηρής ωρίμανσης του κρέατος και επίσης θα αναλύσει τα προτερήματα του σιτεμένου κρέατος.

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν οι τρόποι, η διαδικασία και οι χρόνοι ξηρής ωρίμανσης, όπως επίσης και τα οφέλη που αποκτά ένα κομμάτι κρέας από μία τέτοια διαδικασία. Τέλος θα περιγραφούν οι χημικές διαδικασίες που διενεργούνται στο κρέας κατά τη διάρκεια της ξηρής ωρίμανσης. Στη συνέχεια, θα παρουσιαστούν τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται στο dry aging. 

50,00€ 16
26
Μαϊ
2019

26-05-2019 11:30 am -4:30 pm
Σχολή MEAT PRO
Σχολή MEAT PRO
Radou 3, Athina 104 46, Greece
75.00

THE BUTCHER COLLECTION SEMINARS

5. Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο μεζεδάκι σου

Το καλοκαίρι προσφέρει πολλές προτάσεις, πολλές λύσεις, πολλές γεύσεις, αρκεί φυσικά, να τις έχεις στη βιτρίνα σου. Παρασκευάσματα με άποψη και φινέτσα, τα οποία θα δώσουν μια ανανεωμένη πρόταση στο πελατολόγιο σας τους καλοκαιρινούς μήνες. Δροσερές επιλογές για μερακλήδες, οι οποίες στο τέλος του σεμιναρίου θα μαγειρευτούν, ώστε να μπορέσουμε να εκτιμήσουμε τη γευστική τους απόδοση.

75,00€ 30