fbpx

Dry Aged: Revolution

Η ομάδα της CHEFistry, σε συνεργασία με το κρεοπωλείο Carnicero Meat & Delicatessen, επιστρέφει στη MEAT PRO στις 9 Ιουνίου με ένα ανανεωμένο σεμινάριο Dry Age καθώς και γευσιγνωσία κρέατος.

Τι θα μάθω?
Στο μοναδικό πεντάωρο Master Class ‘’Dry Age: Revolution’’ θα μυηθείς στον κόσμο του άριστα σιτεμένου κρέατος.
• Θα μάθεις τους ορθούς τρόπους διαχείρισης του ξηρά ωριμασμένου κρέατος.
• Θα πληροφορηθείς για τις προτεινόμενες συνθήκες για τη σύντομη (έως 30 ημέρες ), για τη μέση (έως 60 ημέρες), και για τη μακροπρόθεσμη ξηρή ωρίμανση του κρέατος.
• Θα μάθεις τις κατάλληλες κοπές.
• Θα διδαχθείς τρόπους μαγειρέματος (Sous Vide, Sashimi, Tataki).
• Θα ανταμείψεις τον ουρανίσκο σου μέσα από γευστικές δοκιμές που θα συνοδεύουν το σεμινάριο.


Λίγα λόγια για τους εισηγητές

  • Η CHEFistry, είναι μία startup εταιρεία έρευνας και ανάπτυξης στη Χημεία Τροφίμων, που εστιάζει στην αμοιβαία σχέση της επιστήμης των τροφίμων και της υψηλής γαστρονομίας. Παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς γνώσεων και καινοτομίας, σε φυσικά πρόσωπα αλλά και σε οργανωμένα σύνολα του χώρου της εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων. Τα μέλη μας, δύο Χημικοί ερευνητές με εξειδίκευση στη Χημεία τροφίμων, δύο καταξιωμένοι Σεφ που εστιάζουν στη χρήση καινοτόμων προσεγγίσεων, στην ανάπτυξη νέων συνταγών, αλλά και ένας Ιατρός που στοχεύει στην ανάδειξη των προεκτάσεων της διατροφής στην υγεία.
  • Ο Αντώνης Καραμαλέγκος από το υψηλής γαστρονομικής φήμης εργαστήριο κρεοπωλών παλιάς σχολής Carnicero Meat & Delicatessen προΐσταται της ομάδας. Το Carnicero συνιστά δημιούργημα μιας ομάδας ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στο χώρο του κρέατος, συνδυάζει αισθητική και τεχνογνωσία θέτει ψηλά τον πήχη της προσφοράς ποιοτικού κρέατος στους καταναλωτές.
  • Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό από τη μοναδική και πρότυπη σχολή τεχνιτών κρέατος MEATPRO, την πρώτη ιδιωτική σχολή εκπαίδευσης κρεοπωλών στην Ελλάδα, με στόχο την πρωτοπορία στην εκπαίδευση και στην έρευνα στον τομέα του κρέατος.


Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο?
Το σεμινάριο "Dry Age: Revolution’’ απευθύνεται σε απόφοιτους και φοιτητές σχολών μαγειρικής και τουριστικών επαγγελμάτων, επαγγελματίες σεφ, επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης, ιδιοκτήτες εστιατορίων, ερασιτέχνες μάγειρες και λάτρεις της μαγειρικής και τεχνίτες κρέατος.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
 
Τμή: 50 ευρώ.
 
*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στοιχεία εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδηλώσης 09-06-2019 11:00 am
Ημερομηνία Λήξης Εκδήλωσης 09-06-2019 4:00 pm
Τιμή Ατόμου 50,00€
Τοποθεσία
Σχολή MEAT PRO
Radou 3, Athina 104 46, Greece
Σχολή MEAT PRO
50,00€ 28
Μοιραστείτε αυτήν την εκδήλωση: