fbpx

Σεμινάριο: Γνωρίζοντας τα πάντα για το μοσχάρι (11)

Από τη στιγμή της γέννησης ενός μοσχαριού, μέχρι την στιγμή της θανάτωσης του, τα πάντα παίζουν ρόλο για να μπορέσει ο τελικός καταναλωτής να έχει ένα νόστιμο κρέας.

Ο τρόπος που θα το αποστεώσουμε, αλλά και το πώς θα το τεμαχίσουμε έχει τα μυστικά του.

Στη MEAT PRO θα μάθουμε …Τα ΠΑΝΤΑ για το μοσχάρι.

 

Πιο αναλυτικά:

Οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μια πραγματική εμπειρία παρακολουθώντας για 1,5 ώρα το μοσχάρι σε 3D απεικόνιση.

Θα ταξιδέψουν στο εσωτερικό του, με σκοπό να γνωρίσουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για το μοσχάρι. 

Αμέσως μετά, οι έμπειροι κρεοπώλες μας θα παρουσιάσουν το μοσχάρι σε συνεργασία με τους κτηνιάτρους μας και θα αποστεώσουν & τεμαχίσουν σε όλα τα εμπορικά κομμάτια.

Στη συνέχεια, μετά από ένα σύντομο διάλλειμα, ξεκινά η δράση… 

Οι μαθητές πιάνουν τα μαχαίρια και αποστεώνουν και τεμαχίζουν οι ίδιοι το μοσχάρι!

Στοιχεία εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδηλώσης 27-03-2020 6:00 pm
Ημερομηνία Λήξης Εκδήλωσης 27-03-2020 10:00 pm
Χωρητικότητα 15
Αρχική τιμή 120,00€
Τιμή με έκπτωση 60,00€(Until 28-02-2020)
Τοποθεσία
Σχολή MEAT PRO
Radou 3, Athina 104 46, Greece
Σχολή MEAT PRO
120,00€ 8
Μοιραστείτε αυτήν την εκδήλωση: